Ви вирішили поставити нові вікна, і тут починається найцікавіше. Перед вами постає проблема вибору, і виникають сумніви, страхи та обман. Друзі та знайомі кажуть одне, продавці вікон інше, а Ви насправді хочете взагалі третє.

У результаті Ви губитеся в потоці інформації та відкладаєте рішення на тиждень, а іноді і на місяць. Ми допоможемо розвіяти ваші страхи та сумніви та розібратися у цій величезній кількості пластикових вікон.

Металлопластиковые окна в Кременчуге. Сайт для заказа окон.

Як би не називалося Ваше майбутнє вікно, у будь-якому випадку воно складатиметься з п'яти основних компонентів:

  • пластиковий профіль;
  • оцинкований профіль усередині пластикового профілю;
  • ущільнювач;
  • фурнітура;
  • склопакет.


Як правило, покупця вікон хвилюють: теплоізоляція, шумоізоляція, довговічність, естетичність та дизайн.

Якщо подивитися на готове вікно, ми побачимо, що вісімдесят і більше відсотків площі займає склопакет і є основним теплозберігаючим елементом. Чим більша відстань між склом і чим більше кількість стекол у склопакеті, тим воно відповідно тепліше. Така сама ситуація і зі звукоізоляцією. Таким чином, оптимальним вибором прийнято вважати склопакет із трьома склом і відповідно двома камерами між ними.

Також на якість конструкції велике значення надає ПВХ (пластиковий) профіль. Зазвичай він буває трьох типів: А, В і С.

  1. Профіль класу С це найбюджетніший варіант і до нього немає особливо якихось вимог.
  2. Профіль класу В – це справді гарний та надійний варіант. Товщина зовнішніх стінок в даному випадку більша або дорівнює 2,5 мм, товщина внутрішніх стінок не менше 2 мм.
  3. Профіль класу А. Товщина зовнішніх стін більша або дорівнює 2,7 мм, товщина внутрішніх стінок більша або дорівнює 2,5 мм. Такий профіль надійно стоятиме у вашому віконному отворі.

Важливий момент. Профіль, який Ви виберете як основу Вашої майбутньої віконної конструкції, обов'язково повинен мати металеве армування всередині. Саме цей профіль у майбутньому гарантує стійкість та стабільність усієї віконної конструкції в цілому. Профіль повинен бути оцинкованим, щоб не іржавіти та мати товщину не менше 1,2 мм. Цей металевий профіль буває Г-подібної, П-подібної та квадратної форми. Найкраще встановлювати на свою металопластикову конструкцію П-подібний та квадратний профіль, це забезпечить надійну стійкість виробів та не дасть їм деформуватися у майбутньому.

Важливий момент, на якому варто загострити увагу - це вибір ущільнювача з матеріалу каучук, тому що в процесі експлуатації він не втрачає своїх властивостей, своєї гнучкості та еластичності. На відміну від інших матеріалів, через що ущільнювач розтріскується та втратить свою форму вже через півроку.

У відповіді за надійну роботу левова частка посідає фурнітуру. Саме її ми відкриваємо та закриваємо по кілька разів на день. У світі не так багато фурнітурних компаній, до продукції яких немає питань. Найкращі фірми з виробництва фурнітури вважаються австрійські та німецькі.

Тенденції сучасного будівельного світу такі, що навіть при виборі вікна дуже легко заплутатися у величезному асортименті. Однак не забувайте основне – вікно ви ставите мінімум на 20-40 років, а тому віконна конструкція має бути надійною та прийнятною за ціною.

 

Вікна у Кременчуці | Продаж, встановлення, доставка


Для більш докладної інформації щодо металопластикових виробів звертайтесь до нас за телефоном 0963440564. Наша компанія працює на віконному ринку з 2010 року, за цей час ми завоювали довіру понад 2000 сімей по всій Полтавській області.

Фахівці нашої компанії допоможуть підібрати відповідний варіант пластикових вікон, який влаштує вас у всіх аспектах.

Ми встановлюємо безліч профілів таких як: STEKO, OPENTECK, WDS, GLASSO, KBE, VEKA, REHAU.

Фурнітури: MACO, ROTO, SIEGENIA, AXOR.

Вікна та балкони в Кременчуці довірте компанії АНМАРТ, ми вас не підіб'ємо.

Гарантуємо своїм клієнтам адекватну ціну, якісну установку та своєчасну доставку!