Набридло мучиться зі старими вікнами? Чи не хочеться щоосені утеплювати свої дерев'яні вікна і навесні заново фарбувати їх? Більше не хочете мерзнути взимку в спальні від того, що дме з вікон? Тоді цьому є чудова альтернатива, пластикові вікна ЦЕ ТО, ЩО ВАМ ПОТРІБНО!

Але як і у виборі будь-якого товару, є моменти, на які варто звернути Вашу увагу при покупці вікон! Якщо ви давно шукали статтю про те, як правильно вибрати та купити вікна, то вона зараз перед Вами! І ми постараємося доступно та простими словами допомогти Вам правильно вибрати та купити гарні, недорогі вікна в Кременчуці та по всій Україні!

 

Вибір компанії для замовлення та встановлення вікон.


Перше на що варто звернути увагу при виборі вікон, це та фірма або компанія, яка буде Вам їх замовляти і ставити. На жаль, на сьогоднішній день на території України і зокрема Кременчука діє велика кількість шахраїв та аферистів, які обманюють людей. Йдеться про недобропорядні фірми, які беруть у людей "аванс" під приводом замовлення вікон і самі ховаються з Вашими грошима на морі... Або є фірми, які беруть у Вас аванс і везуть вікна протягом 3-6 місяців, це теж немає нормально!

Внесення авансу на вікна це абсолютно нормальна справа, і його доведеться вносити в будь-якому випадку, тому що вікна у всіх різні і фірма, яка буде їх для Вас замовляти, повинна переконатися, що ви потім не відмовитеся від свого замовлення. Або ж аванс вносити для закупівлі матеріалу на Ваші майбутні вікна, це також поширене. Аванс вносити можна і потрібно, але обов'язково тільки в порядну фірму!

– Як визначити порядну фірму?

- Як мінімум, це їхній досвід роботи в даній сфері, якщо фірма працює на ринку більше 5-ти років, навряд чи вона захоче втрачати свою репутацію і обманювати Вас. (тому перше на що дивимося, як давно працює фірма!)

- Наступний момент, це безпосередні відгуки ваших друзів та знайомих, які вже зверталися до цієї фірми та залишилися їй задоволені! (Як правило, якщо фірма зробила свою роботу добре вашому другові, то і Вас не повинна підвести)

- Також варто звернути увагу чи є у фірми, в якій ви робитимете замовлення відповідні документи на ведення своєї діяльності! (реєстрація ПП, ТОВ і так далі... + сертифікати якості на продукцію)

- Потрібно переконатися, що фірма має реальну адресу, телефон, і бажано сайт. Оскільки чим більше у фірми всього є, тим менше шансів, що вона втрачатиме свою репутацію і Вас обманювати.

- Ще можна подивитися та почитати відгуки в інтернеті про цю фірму, що про неї пишуть інші люди. (Але завжди потрібно пам'ятати що відгуки можуть бути написані самою фірмою, або навпаки їх конкурентами. Найправдивіші відгуки зазвичай можна отримати від своїх знайомих, але в інтернеті теж можна пошукати, зайвим не буде!)

Вибір профілю для майбутніх вікон!


Профіль у вікнах дуже важливий! На ринку України та Кременчука досить великий вибір різних профілів на вікна. Фірми пропонують і Українські профілі, і Німецькі. І тут уже потрібно дивитися за своїми фінансами, яку суму ви готові витратити. Звичайно, німецький профіль буде краще, але потрібно відразу й розуміти, що коштуватиме він буде дорожче, бо за якість доведеться платити.

Але й український профіль теж дуже хороший, і не набагато поступається своєму конкурентові.

Головне при виборі вікон не ставити китайський пластик, так як з ним у будь-якому випадку виникнуть проблеми, просто коли.

- У разі вибору профілю варто звернути увагу на кількість камер у ньому!

Зазвичай профілю йдуть 3-ох, 4-ох і 5-ти камерні, але бувають і більше. Для квартири або приватного будинку цілком буде достатньо і цих.

Кількість камер, це кількість перегородок у самому профілі, які будуть давати стійкість та теплоту.

-Так само у профілі важливим моментом є товщина зовнішньої стінки, чим товщі вона буде, тим краще!

ДУЖЕ ВАЖЛИВИМ ФАКТОРОМ ЯКОСТІ ВАШИХ ВІКОН залежатиме, де вони виготовляються! Звичайно, краще брати профіль, який виготовляє великий завод, ніж профіль, який робить якийсь чоловік у сусідньому з вашим будинком підвалі чи гаражі!

- У середині самого профілю (пластику) обов'язково має йти армуючий профіль, або простими словами метал!

Метал у середині профілю повинен бути обов'язково, за рахунок нього він буде стійким і не деформуватиметься.

Склопакет на вікнах!


Склопакети теж дуже важлива частина Ваших вікон. Так як вони стримуватимуть попадання холоду та вітру у ваш будинок! Зазвичай склопакети бувають одне камерне (2 скла) і два камерні (3 скла).

Чим більше скла буде, тим тепліше Вам спатиметься взимку під ковдрою. І друге на що впливає склопакет це шумоізоляція, відповідно в трьох стеклах шумоізоція буде краще.

- Є ще енергозберігаючі склопакети, також дуже хороша річ. Енергозберігаючий склопакет це той на скло якого заводом наноситься спеціальне напилення. Плюси його в тому, що вікна не потітимуть, промерзатимуть, а влітку не так сильно пропускатимуть спеку.

Наша порада, в Україні та в Кременчуці найкраще ставити вікна на 3 стекла! (Різниця не дуже велика по грошах, а по тепло і шумоізоляції різниця відчутна)

Фурнітура (механізми, які відкриватиме та закриватиме ваші вікна)


Фурнітура це механізми відкривання та закривання вікон. Вони теж мають велике значення і впливають на якість вашого вікна в цілому!

В основному в Україні є три країни виробника фурнітури (Україна, Туреччина, Німеччина)

Найкращими з них вважаються Німецькі механізми, і ми радили б ставити саме їх! Але Турецькі також досить непогані.

Є фурнітура поворотна (відкриття лише убік), поворотно-відкидна (убік і на себе), і протизламна (спеціальні протизламні механізми). Також є мікропровітрювання (відкриття невеликої щілини у вашому вікні), теж дуже зручна річ, особливо в холодний період часу. Ну а Вам вже вибирати відкриття вашого вікна в залежності від потреб! (головне врахуйте важливий момент, що у всіх кімнатах потрібно щоб хоч одне вікно відкривалося, щоб була можливість провітрювати приміщення)

 

Встановлювачі Ваших вікон.


Бригади установників це завершальний етап у встановленні Ваших нових вікон. Тому варто вибрати адекватних людей, які будуть їх ставити. Тому що навіть добрі вікна не якісно поставлені, добрими вже не назвеш! Вони незабаром почнуть промерзати, або з них дутиме холодне повітря! Якщо вибираєте інсталяторів самі, будьте уважні. Якщо замовляєте установників через фірму, попросіть у керівництва або замірника хорошу бригаду монтажників. Це дуже важливо!

Це в принципі і є основними моментами, на які варто звернути увагу при замовленні вікон.

Якщо Вам потрібна докладна консультація або допомога у виборі вікон у Кременчуці або в Україні, Ви можете звернутися до співробітників компанії ANMART і ми допоможемо Вам!

Компанія ANMART гарантує найкращі ціни на вікна в Кременчуці та Полтавській області! Ми доставляємо вікон по всій Україні. За Кременчуком консультація та виїзд майстра на замір абсолютно безкоштовно!

Залишити заявку на замовлення вікон, або отримати консультацію можна тут!

Каталог вікон компанії ANMART

вікна Україна, вікна Кременчук, вікна Комсомольськ, вікна Світловодськ, купити вікна, вікна Градизьк, вікна Глобине, вікна Павлиш, вікна Олександрія, вікна Знам'янка, вікна Полтава, вікна Онуфріївка, вікна Пироги, вікна, вікна Садки, вікна купити вікна, замовити вікна, недорогі вікна, бюджетні вікна, замовити прорахунок вікон, вікна anmart, вікна anmart, компанія Анмарт, вікна Кобеляки, вікна Білики, вікна в Полтавській області, вікна Кіровоградська область, вікна Україна, ок прорахувати вікна, замірник на вікна в Кременчуці, замір вікон Кременчук, заміна вікон Кременчук, купити недорогі вікна в Україні, купити недорогі вікна в Кременчуці, недорогі вікна купити, енергозберігаючі вікна, енергозберігаючі склопакети, вікна з енергозбереженням, вікна Власівка, вікна Куцеволівка, вікна Успенка, вікна Нова Галещина, вікна Козельщина, вікна Решетилівка, вікна Погреби, вікна Бугаївка, вікна Броварки, балкони Кременчук, французькі балкони, балкони з профнастилу, купити балкон у Кременчуці, недорогі балкони, недорогі балкони Кременчук