Французькі балкони у Кременчуці дедалі більше завойовують популярність серед мешканців міста. І все тому, що виносну площу можна оформити, не лише функціонально, а й красиво.

З цієї статті ви дізнаєтеся про переваги та недоліки французьких балконів, а також, з якими неприємними ситуаціями стикаються замовники після монтажу французького балкона, якщо не врахувати деякі моменти до початку його робіт.

Французьким балконом називають балкон або лоджію, скління якого йде від підлоги до стелі. Виглядає французький балкон дуже красиво і приваблює своїм зовнішнім виглядом. Основні переваги французького балкону це:

- елегантний зовнішній вигляд. Ваш балкон відрізнятиметься серед інших балконів, і на нього звертатимуть увагу передпокій.

- якщо Ви вирішили замовити балкон під ключ, то, як правило, дешевшим виходить замовити французький балкон.

- Через французький балкон проникає набагато більше світла, ніж через звичайний балкон.

Тепер трохи про недоліки. Перший недолік - це те, що трохи зменшується сама площа балкона. Також, до нестачі можна віднести відсутність підвіконня, технічно встановити їх можна, але це виглядатиме некрасиво. Такий балкон не підходить для зберігання речей, якщо Ви використовуєте його для цього.

Найкраще французький балкон підходить у двох випадках. У першому випадку - якщо Ви бажаєте зробити балкон за мінімальну ціну. Після монтажу французького балкона Вам залишиться зробити лише підлогу, стелю та задню стінку та Ваш балкон готовий.

Другий випадок, коли Вам необхідно замовити французький балкон – це індивідуальність і краса Вашого балкона.

Є безліч варіантів зробити такий балкон гарним:

  • Крім стандартного білого кольору, існують ламінації абсолютно різних кольорів і можна вибрати індивідуально під Ваш смак. Існує безліч варіантів кольорів ручок і т.д.
  • Шпроси. Це спеціальні декоративні переплетення, які монтуються всередині склопакета та надають неповторний дизайн Вашому французькому балкону. Конфігурацію шпрос можна замовити індивідуально як і колір самих шпрос.
  • Купити тоновані склопакети. Краще тонувати лише низ французького балкона для того, щоб у похмурий день Ви не відчували себе як у підвалі. Тонування скла виконують за допомогою плівок, які наносяться всередину склопакета і його неможливо пошкодити. Існує велика кількість варіантів кольорів плівок.

Ви можете додати декоративні металеві огорожі ззовні балкону. Політ фантазій, як кажуть, необмежений.


Установка французького балкона у Кременчуці під "ключ"


Наша компанія пропонує французький балкон у Кременчуці за найвигіднішими цінами, який буде виправданий довгими роками служби та прикрасить Ваше приміщення.

Для детальної консультації дзвоніть за телефоном: 096 344 05 64