Помалу починають танути сніги, сонце виходить з-за хмар і справа рухається до весни. А не за горами й спекотне літо.

Все більше людей починають замислюватися про придбання кондиціонерів та звертаються до нашої фірми за консультацією.

У цій статті ми розглянемо, коли ж краще ставити кондиціонер, навесні або влітку. А також розглянемо який найкраще кондиціонер підібрати з урахуванням ваших потреб.

Не для кого не секрет, що самий розпал сезону кондиціонерів - це літо. Тому відповідаючи на перше запитання, коли все-таки краще поставити кондиціонер, влітку або навесні. Відповідь однозначна – навесні!

По-перше, немає величезної черги і запису на монтаж кондиціонера. Купуючи кондиціонер навесні, вам встановлять його найближчим часом. По друге вільного часу у монтажників набагато більше навесні, а це означає що в установці вашого кондиціонера не буде жодного поспіху. Вони зможуть більш ретельно все встановити, приділять більше часу вашим питанням та побажанням, а також зможуть докладніше розповісти вам за всі функції та можливості кондиціонера.

Ще важливим фактором у покупці та встановленні кондиціонера навесні є ціни!

І вони завжди значно нижчі за так званий «не сезон». Це стосується самих кондиціонерів, так і установки. Найчастіше і монтажники, і виробники кондиціонерів піднімають їхню ціну перед початком сезону. Бо люди все одно їх купуватимуть.

Ще на ціну кондиціонерів впливає курс валют. Який у більшості випадків у нашій країні тільки зростає.

З цієї причини вигідніше купувати кондиціонери не в самий пік сезону, а перед його початком.

Підсумуємо головні плюси установки кондиціонерів навесні, в не сезон: ціна, терміни установки, якість монтажу та налаштування, час який вам можуть приділити.

 

Кондиціонери у Кременчуці від фірми Анмарт | 0963440564


З тим, коли краще ставити кондиціонери розібралися. Тепер виникає таке запитання. Який кондиціонер вибрати? Їх так багато, всі вони дуже схожі між собою, але такі різні за ціною.

Давайте спробуємо розібратися від чого залежить ціна на кондиціонер.

  • Насамперед ціна залежить від типу компресора. Він буває простий та інверторний. Що це означає, і чим один відрізняється від іншого. Звичайний кондиціонер включається, наганяє потрібну температуру і вимикається. Коли температура в приміщенні піднімається, він знову вмикається і починає працювати. Найбільша витрата електроенергії кондиціонер споживає коли вмикається і набирає потрібні йому обороти. Найчастіші поломки кондиціонерів трапляються при включенні та наборі потрібної температури. Всі ці проблеми вирішені у сучасніших кондиціонерах з інверторним типом компресора. Інверторні кондиціонери працюю за принципом контролю клімату. Вони включаються один раз, виходять на потрібну вам температуру в приміщенні і далі не вимикаються, а продовжують свою роботу на мінімальних оборотах. Вони потроху подають холодного повітря з мінімальною витратою електрики, з мінімальними протягами і набагато менше схильні до поломок. Майбутнє кондиціонерів однозначно лише за інверторними кондиціонерами, і більшість розвинених країн вже перейшли на використання лише інверторних моделей.

 

  • Наступний фактор від якого залежить ціна на кондиціонер, це діапазон температур, при яких він може працювати. І тут нас більше цікавить не робота під час спеки на вулиці, а переважно робота на обігрів. Майже всі кондиціонери можуть працювати на обігрів при температурі на вулиці не нижче -7 градусів. При температурі нижче -7 вам ідеально підійдуть інверторні кондиціонери. Стандартний інвертор може працювати до -15 на обігрів. А інверторні моделі із зимовим комплектом можуть працювати до –25, а деякі навіть до –30 градусів. Тому якщо ви розглядаєте кондиціонер не тільки для охолодження, але і для обігріву, варто придивитися до інверторів.
  • Рівень шуму. Тут також переваги на боці інверторних моделей. За рахунок більш плавної роботи компресора інвертора будуть набагато тихішими. Середній рівень шуму порядку 22-25 дБ, що дуже тішить більшість користувачів.
  • Додаткові функції також впливають на ціну кондиціонерів. Наприклад, можливість керувати кондиціонером по Wi-Fi через смартфон, дуже зручна для більшості сучасних користувачів. Також до додаткових функцій можна віднести іонізатор для очищення повітря, систему самоочищення кондиціонера, всілякі фільтри та багато іншого. Всі ці речі доступні в більшості сучасних кондиціонерів, на їх наявність доведеться доплатити.

Сайт для заказа кондиционеров Кременчуг.

Підсумуємо основні думки. Якщо ви хочете придбати сучасний кондиціонер один раз на тривалий термін, варто віддати перевагу інверторним моделям. Тому що їх можливості набагато ширші. Це і витрата електроенергії, рівень шуму, діапазон температур та багато іншого. Все це разом допоможе вам економити гроші та отримати набагато більший рівень комфорту, ніж кондиціонер без інвертора.

Так, за інверторну модель спочатку вам доведеться заплатити дорожче, але вже через кілька років ваші вкладення окупляться, а далі ви економитимете свої кошти при більшому рівні комфорту.

Для детальної консультації щодо кондиціонерів та цін на них у Кременчуці, ви можете звертатися до фахівців фірми Анмарт. Ми працюємо з кондиціонерами тривалий період часу, знаємо всі тонкощі та нюанси у їх виборі та роботі. Допоможемо вам підібрати найкращий кондиціонер саме для ваших потреб.

Докладніше про кондиціонери в Кременчуці можна дазнатись у наших менеджерів.

Наш телефон: 096 344 05 64