Ви хочете знизити рівень шуму, що доноситься з вулиці? Чи вирішили балкон переробити до кімнати? А може, просто хочете створити затишне місце, де можна було б бавити вечори та покращити інтер'єр приміщення? Всі мають на меті різні цілі для засклення балкона.

У процесі пошуку оптимального варіанту скління балконів у Кременчуці, все більше людей віддає перевагу французькому склінню та заскленню балкона профнастилом. Розглянемо кожний варіант окремо.

Французьке скління – це скління від підлоги до стелі, що допомагає значно покращити зовнішній вигляд приміщення та підвищити рівень комфорту. Таке скління можна встановлювати як у квартирах, так і в приватних будинках та котеджах. Виглядає такий балкон дуже сучасно та ефектно.

Французский балкон в Кременчуге - фото.

Засклення нижньої частини можна провести в декількох варіантах:

  • прозорим склом;
  • матовим склом;
  • тонованим склом;
  • сендвіч-панеллю.

 

Зупиняючи свій вибір на французькому склінні, Ви отримуєте безліч плюсів:

  1. максимально природне освітлення вашого приміщення, що призводить до економії електроенергії;
  2. мінімальні витрати на внутрішнє оздоблення балкона, а зовнішнє оздоблення зовсім не потрібне;
  3. велика різноманітність дизайнерських рішень;
  4. можливість значно збільшити площу Вашого приміщення;
  5. Ви отримуєте максимальну оглядовість, панорамний вигляд.

 

Вибираючи французьке скління балкона, Ви, безсумнівно, робите стильне та вишукане рішення, яке допоможе створити прикрасу вашого будинку.

Тепер розглянемо варіант скління балкона профнастилом. Профнастил є одним із найпоширеніших матеріалів для обшивки завдяки його низькій вартості та невеликій вазі, він досить надійний для витримування таких негативних факторів, як – час та погодні умови.

Балкон в обшивкой прафнастилом в Кременчуге - фото.

Чому профнастил настільки затребуваний?

  • у нього досить довгий термін експлуатації, він не змінює свого первісного вигляду і не вигоряє на сонці;
  • захищає приміщення від негативних погодних умов, таких як: сніг, град та сильний вітер;
  • завдяки тому, що профнастил містить шар цинку, не піддається корозії і гниє, отже, термін його експлуатації значно зростає;
  • профнастил є пожежобезпечним матеріалом;
  • легкий і простий у догляді. Вам буде достатньо протирати його кілька разів на рік вологою мильною губкою або ганчіркою, і зовнішній вигляд матеріалу залишиться на довгі роки незмінним.

 

Профнастил дуже легкий у монтажі, зате дуже міцний. Крім того, цей матеріал перешкоджає виходу тепла з приміщення, що допоможе заощадити його на опаленні.

Профнастил вже міцно завоював кохання замовників у Кременчуці на рівні з французькими балконами.

 

Балкони у Кременчуці | Продаж, встановлення, доставка


Який би варіант скління балконів у Кременчуці Ви не вибрали, і яку б мету при склінні балкона не переслідували, роблячи замовлення у нас - Ви залишитеся задоволені.

Також у нас ви можете замовити розширення балкона на 20-30 сантиметрів. Тобто ви можете висунути ваш балкон у перед або з боків на цей розмір, тим самим збільшивши площа балкона.

Наші монтажні бригади так само роблять утеплення балкона, підлоги та стелі. У нашій фірмі ви можете замовити встановлення балкона «під ключ»

Для детальної консультації з французьких балконів та балконів з обшивкою профнастилом, звертайтесь до нас за телефоном 0963440564.

Гарантуємо вам якісну продукцію, своєчасну доставку та встановлення.