Коли Ви плануєте у своєму будинку, квартирі, дачі замінити міжкімнатні двері, виникає питання – які, якої якості краще поставити? Адже міжкімнатні двері – це основна частина домашнього інтер'єру. І чимало важливо приходячи додому, бачити ті двері, які подобаються, а також створюють комфорт і затишок для всієї вашої родини.
У цій статті ми постараємося розповісти Вам, як правильно вибрати міжкімнатні двері, і на що варто звернути особливу увагу.
Компанія ANMART з 2010 року займається продажем та встановленням міжкімнатних дверей у Кременчуці та по всій Україні. За час нашої роботи ми набралися досвіду в установці міжкімнатних дверей, і постараємося поділитися ним з Вами!

Як правило, кожна кімната потребує своїх дверей. Двері у ванну кімнату та санвузол повинні бути вологостійкі, тому що вони постійно контактують з вологою. Для цього підійдуть двері з покриттям ПВХ, воно герметично покриває міжкімнатні двері і не дає волозі потрапити усередину. Таке покриття практично протягом усього терміну служби і не потребує особливого догляду. Усі забруднення видаляються за допомогою звичайних миючих засобів. Це покриття відповідає всім санітарним нормам.


У спальну, дитячу, вітальню можна вибрати міжкімнатні двері зі склом. Скло у двері може бути матове із кольоровим візерунком. Відповідно є варіанти вибору форми дверей. Це можуть бути двері прямокутної форми, арочні двері або двері з різними елементами різьблення. В даний час заводи виробники надають покупцеві величезний вибір колірної гами, від світлих тонів до темних.

Вибираючи міжкімнатні двері, необхідно звернути увагу на матеріал, з якого вони виготовлені. Адже від цього залежить вартість дверей. Це можуть бути двері з цінної породи дерева, шпоновані двері або МДФ. При виборі фурнітури хотілося б звернути вашу увагу на її якість. Від неї залежатиме довговічність, надійність та зовнішня краса.


При установці міжкімнатних дверей слід звернути увагу на відчинення дверей. Найпопулярніше, яке вигадала людина це орне. Таке відкриття найнадійніше, запобігає попаданню протягів, сторонніх запахів, звуків і т.д. Воно є праве та ліве, міжкімнатні двері можна відчиняти як на себе, так і від себе, це потрібно враховувати при виборі фурнітури. Друге за популярністю відкриття розсувні міжкімнатні двері. Великим плюсом такої конструкції є те, що відкриття підходить для приміщень, де потрібно зберегти простір. Розсувні двері рухаються вздовж стіни на роликових механізмах, це дуже зручно, коли маленький передпокій і немає місця для шафи. При покупці роликового механізму звертайте особливу увагу на якість та виробника. Якщо механізм не буде відповідати вазі дверей, то така конструкція довго та надійно вам не прослужить. Мінуси розсувної конструкції – це не щільне прилягання до дверної коробки. Розсувні та розстібні міжкімнатні двері бувають одностулкові та двостулкові.


Кожна людина, вибираючи міжкімнатні двері повинна враховувати те, що та сама модель дверей відрізнятиметься за кольором у різних виробників. Багато людей з метою економії хочуть поставити нове дверне полотно в стару коробку, таке теж можливе, але при цьому слід ретельно вибирати майстра з монтажу. Такий процес дуже педантичний і потребує професіоналізму та досвіду роботи у цій сфері. Але як показує практика, скупий покупець платить двічі! Не завжди можна підігнати нове дверне полотно і поставити в десятирічну коробку, пофарбовану трьома шарами масляної фарби, так щоб сподобалося з першого разу))) . Найкращий спосіб економити свої нерви, час і гроші це довіритися професіоналам за рекомендацією своїх родичів, близьких друзів, колег по роботі.

Ви можете на власні очі побачити самі двері та роботу майстрів, після якогось користування в побутових умовах.

Це і є мінімальна інформація під час вибору міжкімнатних дверей. В одній статті всю інформацію неможливо написати, оскільки це займе багато сторінок друкованого тексту. Детальнішу інформацію ви можете дізнатися, звернувшись до нас за телефоном +38 0963440564.
Будемо раді бачити Вас клієнтами компанії ANMART!


двері Anmart, анмарт Кременчук, міжкімнатні двері Україна, міжкімнатні двері Кременчук, міжкімнатні двері Комсомольськ, міжкімнатні двері Світловодськ, купити міжкімнатні двері, міжкімнатні двері Градижськ, міжкімнатні двері Глобине, міжкімнатні двері Павлиш, міжкімнатні двері Олександрія, міжкімнатні двері міжкімнатні двері Онуфріївка, двері Пироги, міжкімнатні двері Краснознам'янка, міжкімнатні двері Потоки, двері Кам'яні Потоки, двері Садки, двері купити міжкімнатні, замовити міжкімнатні двері, недорогі міжкімнатні двері, бюджетні міжкімнатні двері, замовити прорахунок міжкімнатні двері, двері анмарт, art анмарт, міжкімнатні двері Кобеляки, двері Білики, міжкімнатні двері в Полтавській області, міжкомнатні двері Кіровоградська область, міжкімнатні двері Україна, міжкімнатні двері з доставкою, прорахувати міжкімнатні двері, замірник на міжкімнатні двері в Кременчуці, замір міжкімнатних дверей Кременчук, заміна міжкімнатних дверей Кременчук, купити недорогі міжкімнатні двері в Україні, купити недорогі міжкімнатні двері купити, двері Максимівка, двері в Кривому Розі, міжкімнатні двері Власівка, двері Куцеволівка, двері Успенка, двері Нова Галещина, міжкімнатні двері Козельщина, міжкімнатні двері Решетилівка, двері Погреби, двері Бугаївка, двері Броварки, двері Кременчук, купити міжкімнатні двері , недорогі двері Кременчук, утеплити двері в Кременчуці, гарні міжкімнатні двері, красиві міжкімнатні двері Кременчук, найкращі міжкімнатні двері Кременчук, двері з МДФ, заводські двері, двері за 3 дні у Кременчуці, гарантія на двері, надійні замки, замки на двері у Кременчуці , МДФ двері, ПВХ двері, вологостійкий кі двері Кременчук, купити вологостійкі двері, завод Новий Стиль, купити двері Херсонського заводу, каталог дверей новий стиль, двері фортис, двері модерн, двері колорії, купити дверне полотно, ручки на міжкімнатні двері, замки на міжкімнатні двері, розсувні двері, розсувні системи, двері з коробкою, петлі на міжкімнатні двері, врізка замків і петель в Кременчуці, міжкімнатні двері з установкою в Кременчуці, каталог дверей, завод новий стиль Херсон, міжкімнатні двері різних кольорів (вільха, горіх, венге, вишня, каштан, ясен, дуб, білений дуб).