Балкони на сьогоднішній день перейшли з розряду звичайної частини квартири (часто, просто для складу непотрібних речей) в окремі затишні кімнати. Тим більше, якщо балкон великий, то просто нерозумно його захаращувати. Обшитий та утеплений балкон у будь-яку пору року може радувати Вас своїм виглядом, якщо Ви про це подбаєте. Кому не хочеться почитати з чашкою кави чи чаю на затишному балконі? Для цього і існують компанії, які допоможуть Вам створити з балкона чудове місце для відпочинку.

Вирішили зробити ремонт на балконі у Кременчуці?


Не варто впадати в паніку, а потрібно розглянути ідеї, варіанти та можливості стекла й обшивки балконів.

Для обробки балкону найпоширенішим і доступнішим є рами виготовлені з ПВХ профілів. У цьому матеріалі є безліч плюсів:

  • досить низька вартість;
  • величезна кольорова гама;
  • можна застосовувати і при холодному склінні та із застосуванням утеплювачів;
  • чудово почувається при високих та дуже низьких температурах;
  • поверхня матеріалу абсолютно не вигоряє навіть за постійного впливу сонячних променів;
  • поверхня матеріалу легко очищається, його достатньо протерти вологою ганчіркою.

Зазвичай, у приватних будинках і котеджах, застосовують французьке скління балкона від підлоги до стелі, але останнім часом такий варіант можна зустріти і в багатоквартирних будинках, особливо на верхніх поверхах. Крім того, що такий балкон гарно виглядає, він має ще й низку переваг. Таке скління балкона дає максимально збільшити природне освітлення балкона та прилеглої кімнати, так само Ви візуально збільшуєте балкон. Завдяки відсутності шару внутрішньої обшивки та утеплення збільшується і фактичний простір балкона. Ви заощаджуєте на зовнішньому утепленні та оздобленні так як встановлюючи французькі вікна, Вам потрібно буде зробити тільки установку підлоги та обшивку стіни, яка межує з кімнатою.

 

Балкон під ключ у Кременчуці | anmart.com - 096 344 05 64


Якщо Ви вирішили замовити балкон в Кременчуці, зверніть увагу на таку послугу, як балкон під ключ.

Балкони під ключ – це комплекс робіт з виконання договору із замовником, який включає скління, обшивку, утеплення та інші оздоблювальні роботи. Це дуже вигідно, тому що замовник отримує повний спектр послуг і йому більше не треба дбати.

Балкон хоч і маленька, але універсальна територія, і вибираючи скління і утеплення все зважте і оцініть переваги кожного виду. Якщо Ви хочете якісно склити балкон і зробити приміщення теплішим, зверніться до фахівців!

Компанія Анмарт займається встановленням балконів з 2010 року. Величезний вибір ПВХ профілів, різноманітні види скла, фурнітури та кольорів пластику.

У нас Ви можете замовити повне або часткове встановлення балкона. Із задоволенням відповімо на всі питання, що Вас цікавлять.

Консультація безкоштовна ☎ 096-344-05-64