Купити вікна Кременчук. Рекомендації щодо вибору фурнітури для вікон у Кременчуці.


Фурнітура на вікнах це як двигун в машині. Фурнітура є однією з основних складових якісного вікна.

Тому якщо ви вирішили купити вікна в Кременчуці зверніть особливу увагу на вибір якісної фурнітури.

Наша головна порада якщо ви вирішили купити якісне вікно у Кременчуці, обов'язково поставте на нього німецьку фурнітуру. Що б вам не розповідали про якісні аналоги від України та Туреччини, не вірте цьому. Краще для вікон, ніж німецька фурнітура, ще не придумали.

Якісною німецькою фурнітурою є такі марки як Wink Haus, Maco, Rotto, Siegenia.

Вікна від заводу Veka  ми комплектуємо якісною німецькою фурнітурою Wink Haus activPilot, яка є одним із лідерів продажу в Україні.

Чому ми вибираємо для ваших вікон фурнітуру Wink Haus activPilot

Перше це її надійність, перевірена роками. Фурнітура Wink Haus дуже давно на ринку вікон і зарекомендувала себе якнайкраще.
Фурнітура Wink Haus activPilot має базовий і підвищений ступінь протизломності. На фурнітурі встановлюються сталеві зачепи, які при повороті ручки замикаються і не допускаю зловмисників у ваш будинок. Чим більше цих сталевих зачепів на вашому вікні, тим вищий клас його протизломності. Також на фурнітуру Wink Haus можна поставити ручку з ключем, що ще підвищить безпеку вашого будинку.
Фурнітуру Wink Haus дуже легко регулювати. Це може зробити проста людина без спеціалізованої підготовки та обладнання. Ви можете самостійно регулювати силу притиску стулки до рами, влітку послаблюючи її, а посилюючи взимку.
Фурнітура Wink Haus має сертифікати якості відповідно до європейських стандартів.


Купити вікна Кременчук можна на нашому сайті. Наші фахівці підберуть вікно саме під ваші потреби та допоможуть підібрати на нього якісну фурнітуру.

Телефон для консультацій з нашими спеціалістами: 096-344-05-64

Anmart - якість доступна кожному!