Купити балконний блок у Кременчуці. Поради щодо вибору балконного блоку в Кременчуці, на що варто звернути увагу.

Балконний блок це тобто вихід на балкон (двері та вікно). Якщо ви хочете купити балконний блок в Кременчуці, зверніть увагу на дані поради.

Найголовніше питання при виборі балконного блоку в Кременчуці стає наступним. Поставити блок на 2 скла, або на 3 скла.

Фахівці компанії Anmart в Кременчуці радять ставити балконний блок на 3 скла якщо у вас дозволяють фінанси. Блок на 3 скла буде набагато теплішим, у нього буде краще шумоізоляція.

Але часто, якщо у людей вже замінено сам балкон, клієнти вибирають балконний блок на 2 скла. В принципі якщо ви хочете заощадити гроші, то балконний блок на 2 скла теж буде виконувати свої функції. Але за умови, що у вас вже поміняний балкон, або стоїть стара рама у високій якості.

Якщо дощ та сніг не потраплятимуть безпосередньо на ваш балконний блок, тоді можна ставити його на 2 стекла.

Обов'язково комплектуйте свій балконний блок алюмінієвою «ручкою курця». Ручка курця це та, що зовні балконного блоку, за яку ви тягнете коли хочете закрити двері із зовнішнього боку. Обов'язково ставте її алюмінієву, так як пластикові ручки дуже швидко виходять з ладу.

Вибирайте тільки якісну німецьку фурнітуру на свій балконний блок. Так як двері на балконі великі, дешева фурнітура провисатиме з-за ваги дверей і швидко вийде з ладу.

Низ дверей спеціалісти компанії Anmart рекомендують робити пластиковим (з сендвіч панелі).

Так буде менше шансів його розбити, і зменшиться вага дверей, що зіграє свою роль на довговічності фурнітури.

Якщо ви замовлятимете москітну сітку на свій балконний блок, обов'язково беріть сітку на «петлях»! Сітка на петлях зможе легко відкриватися і закриватися назовні балкона, і вам не потрібно буде її постійно знімати, щоб вийти на балкон.

Раді з дверима буде вікно. Наші фахівці рекомендують його робити «глухим» (не відкривається). Бо немає сенсу переплачувати гроші за вікно, яке відкриватиметься. Якщо вам потрібно буде провітрити приміщення, ви завжди зможете відчинити двері в бік. Якщо ви захочете трохи провітрити приміщення взимку, ви поставите двері на відкидне положення.

Це короткі рекомендації якщо ви вирішили купити балконний блок Кременчук.

Більш докладні рекомендації ви можете отримати у наших спеціалістів за телефоном: 096-344-05-64