Ви наважилися поміняти старе кухонне вікно на нове металопластикове. Ми хочемо дати вам кілька рекомендацій як правильно вибрати і купити вікно в Кременчуці для своєї кухні.

Не важливо чоловік ви чи жінка, на кухні проводять все час. Тому вибір якісного кухонного вікна важливий для всієї родини.

Кухонне вікно обов'язково має бути з двох камерного склопакета (на 3 скла). Якщо ви поставите кухонне вікно на 2 стекла, взимку воно обов'язково буде «потіти». Це буде відбуватися через великий перепад температур. Коли на кухні включений газ, температура в приміщенні велика, а на вулиці мінусова температура, відбувається збирання конденсату на склопакеті. Щоб цього не допустити потрібно ставити двох камерні склопакети на своє вікно!

Так само ідеальним варіантом для кухонного вікна буде додати на двох камерний склопакет енергозберігаюче напилення хоча б на одне скло. Це додасть вашому вікну балів у боротьбі із запотівання.

Фахівці компанії Анмарт рекомендують замовляти на своє кухонне вікно розширений склопакет з відстанню від 32 до 40 мм (стандартний склопакет економ класу 24 мм)

Хорошим доповненням до вашого вікна стане закачений газ «аргон» всередину склопакета. Це також дуже значно підвищить його енергозберігаючі властивості.

Рекомендуємо встановити теплі укоси на своє кухонне вікно. Ідеальним варіантом для кухні будуть укоси з сендвіч панелей. Вони легко миються і не бояться попадання вологи. Вони теплі та довговічні, а це найважливіше для кухні.

Якщо дозволяють засоби, на кухонне вікно можна поставити посилене підвіконня, яке буде гладке і легко миється і на нього навіть можна буде поставити гарячу сковорідку.

Це можуть бути підвіконня Goodwin, Danke, Plastolit.

Якщо ви вирішили купити вікна в Кременчуці звертайтеся в компанію Anmart, фахівці нашої компанії допоможуть підібрати вам якісні вікна за доступну ціну.

Якісні вікна Кременчук це вікна від компанії Anmart!