Вибираєте вікна, але не знаєте, на якому варіанті зупинитися? Ми Вам підкажемо, як легко та швидко вибрати пластикове вікно у Кременчуці.

Пластикове вікно складається з профілю, склопакета, фурнітури та ущільнювачів.

 

Як вибрати профіль? Говорячи про просто профіль - це рама Вашого вікна, обрамлення склопакета. Існує думка, що саме від профілю залежить тепло у вашій квартирі. Це звичайно так, але набагато менше, ніж прийнято рахувати. Головне, за що відповідає рама, це міцність та стійкість Вашого вікна.

При виборі профілю велику увагу варто приділити товщині стінок. Від цього залежатиме наскільки міцною та теплою буде конструкція. Рама вікна повинна зберігати форму під вагою скла, а це не менше 50 кілограмів і витримувати тиск навіть найсильнішого вітру.

Як вибрати склопакет? Саме склопакет найбільше впливає на тепло та тишу у квартирі. Зосередьтеся на важливих параметрах при виборі склопакеті – його товщині та кількості скла. Здебільшого виправдовують себе склопакети з енергозберігаючим склом. Таке скло має спеціальне покриття, яке вільно пропускає тепло до будинку, але не випускає його назовні. Такі енергозберігаючі склопакети допомагають знизити витрати на опалення та окупають себе вже через 1-2 роки.

Як вибрати фурнітуру? При виборі фурнітури важливу роль відіграє країна походження та авторитетність заводу виробника. Віддавайте перевагу відомим брендам зі світовим ім'ям. Також зверніть увагу на вибір віконної ручки. Так як саме з нею ви будете стикатися під час роботи вікна. Ми рекомендуємо відразу купити якісні ручки, які коштують недорого. Також у гарній фурнітурі є механізм триступінчастого відчинення. Такий механізм коштує недорого, але додає додаткову опцію вашому вікну. Вікно може відкриватися в кілька положень, що допомагає вам якісніше провітрювати приміщення.

Як вибрати ущільнювач? Ущільнювач розташовується по всьому периметру вікна та захищає від протягів, шуму та пилу. Хороший ущільнювач виготовлений з м'якого морозостійкого термопластику, силікону або синтетичного каучуку. Він має бути міцним та еластичним, тобто легко відновлювати свою форму після деформації. Якщо Вам потрібний посилений захист від холоду, шуму та пилу, то краще вибирати вікна з трьома ущільнювачами по контуру змикання стулок.

 

Вікна у Кременчуці | Купити на Анмарт


Якщо Ви в пошуку дійсно якісного вікна в Кременчуці, то звертайтеся до наших спеціалістів, ми готові відповісти на будь-які питання. А також виконати професійний підбір комплектуючих для Вашого вікна, своєчасну доставку та якісний монтаж.

Для детальної консультації телефонуйте до нас за телефоном: ☎ 096 344 05 64