Хоча вікон у Кременчуці і досить багато, важливо розібратися та зрозуміти які з них якісні, а встановлення яких краще не робити.

У вікнах є таке поняття як «профіль», під профілем мається на увазі пластик, з якого робитиметься вікно. Вибір цього пластику досить великий. Є як зарубіжний профіль типу Veka, Rahau, Kbe, Kommerling, Salamander. Так і їхні українські аналоги – Steko, Wds, Openteck, Glasso.

Не можна сказати, що українські профілю значно гірші за закордонні, але відмінність як все ж таки є. Якщо ви хочете поставити якісні вікна всерйоз і надовго, фахівці нашої компанії все-таки рекомендують до встановлення зарубіжного профілю.

Закордонні виробники не економлять на якості ПВХ сировини, і готові вироби будуть менш схильні до зносу через час. Їх колір і властивості зберігатися більш тривалий термін, ніж у вітчизняних вікон.

Також у ПВХ профілів є таке поняття як ширина профілю. Чим більший цей показник, тим тепліше вважається вікно. Також ширина профілю впливає на стійкість конструкції.

Усередині профілю йдуть так звані камери. Під камерами маються на увазі повітряні порожнини всередині ПВХ профілю, які робляться за рахунок розподілу профілю всередині на перегородки. Від цих камер залежить теплота і стійкість металопластикової конструкції.

Стандартними варіантами вважаються три камерний профіль із шириною 60 мм. І п'яти камерний профіль із шириною 70 мм. Але є й потужніші варіанти. Наприклад, профіль Kommerling-88 має всередині сім камер та ширину 88 мм. А профіль Salamander Bluevolution комплектується шістьма камерами всередині та шириною профілю 92 мм.

Чим ширший буде профіль, тим краще. Фахівці компанії Анмарт радять зупиняти свій погляд на профілях, починаючи з 70 мм завширшки та товщиною зовнішніх стінок профілю мінімум 2,6 – 3 мм.

Для особливо вимогливих клієнтів, які хочуть не тільки якісне вікно за технічними характеристиками, але й приділять велику увагу дизайну самого вікна, є наступні варіанти.

Ламінація профілів. Під ламінацією вікна мається на увазі надання йому індивідуального кольору за рахунок наклеювання на нього спеціальної віконної плівки в заводських умовах. Цей тип плівки не вигоряє на сонці, не тріскається і не лущиться з часом. Є величезна колірна гама, яка чудово впишеться у кожен інтер'єр. Більшість ламінацій роблять під колір дерева типу "золотий дуб", "темний дуб", "морений дуб" тощо. Але крім надання кольору під дерево, також великим попитом користуються чорні, коричневі та кольори антрацит.

Більшість фірм роблять 3 типи ламінації. Зовнішня та внутрішня ламінація проводиться на білому профілі з одного боку. Але наші фахівці радять якщо й робити ламінацію, то у «масі». Ламінація в масі робиться на коричневій основі профілю, і клеїться плівка з двох боків. Такий тип ламінації виглядає набагато красивішим, і додасть вашому вікну дизайнерський зовнішній вигляд.

Особливу увагу фахівці компанії Анмарт радять приділяти склопакетам. На 70-80% ваше металопластикове вікно складається із склопакета. Тому якщо ви хочете купити якісні вікна Кременчук, не варто економити на цьому.

Стандартними є однокамерні пакети з шириною 24 мм. Такі пакети комплектуються двома стеклами по 4 мм із двох сторін та дистанційною рамкою 16 мм.

Фахівці нашої компанії радять ставити такі пакети тільки в приміщення, що не опалюються, або в приміщення, де теплота і шумоізоляція не відіграють особливої ​​ролі.

Всім іншим рекомендується ставити мінімум 3 скла і дві дистанційні рамки. Базова конфігурація такого склопакета виглядає так 4-10-4-10-4. Де 4 – це товщина скла, та дві дистанційні рамки по 10 мм.

Наприклад, на профіль Kommerling-88 можна встановити склопакет шириною 48 мм конфігурацією (4-18-4-18-4).

Також фахівці нашої компанії радять встановлювати енергозберігаюче напилення на скло. Воно коштує не дуже дорого, але значно підвищує енергозберігаючий коефіцієнт вашого вікна. Для ще більшого збереження тепла можна закачати всередину склопакетів газ аргон замість кисню. Це теж зробить ваше вікно теплим болем і позбавить його від надмірного запотівання в періоди підвищеної вологості.

Для любителів сучасного дизайну є скло з різними тонуваннями (золото, срібло, бронза). Такі склопакети часто встановлюють на балкони та лоджії для надання їм індивідуальності. Єдиний мінус таких склопакетів під час встановлення у вікна, це менша прохідність сонячного світла. Тому фахівці компанії Анмарт не рекомендують встановлювати такі стекла в темних приміщеннях.

 

Вікна у Кременчуці | Продаж, доставка, монтаж від компанії Анмарт


Наша компанія працює на віконному ринку в Кременчуці з 2010 року, за цей час ми засклили величезну кількість квартир та приватних будинків. Основною нашою перевагою перед конкурентами є те, що 95% наших клієнтів рекомендують нас своїм друзям, родичам та знайомим. На кожному замовленні наші співробітники намагаються максимально підібрати найкращий варіант для клієнта, з урахуванням усіх вимог та побажань. Хтось хоче недорогі вікна, когось цікавить преміум клас, але не залежно від вашого фінансового стану ви можете розраховувати на хорошу якість, індивідуальний підхід та своєчасні терміни встановлення.

Вікна Кременчук – це вікна від компанії Анмарт! Для детальної консультації та запису на замір телефонуйте за номером: 096 344 05 64