Купить окна Veka Euroline Кременчуг.Профіль Veka Euroline це класичний трьох камерний профіль від заводу VEKA. Виготовляється у Києві на заводі VEKA. Має всі якості цього преміум бренду за доступні гроші.

Металопластикові вікна з профілю Veka Euroline мають естетично красивий зовнішній вигляд. Ідеально гладку поверхню, яку легко мити. І біло білий колір.

Офіційна гарантія на пластикові вікна з профілю Veka Euroline становить 5 років.

Вікна з профілю Veka Euroline можуть бути укомплектовані звичайною або протизламною фурнітурою марки WinkHaus.

Цей віконний профіль має клас енергоефективності А+, і він відмінно підійде як для установки в теплому кліматі, так і в холодному.

На даний вид профілю можуть бути встановлені склопакети з конфігурацією 24 мм і 32 мм.

Товщина профілю 58 мм (монтажна ширина)

У середині профілю встановлюється метал, так званий армуючий профіль. У даному профілі встановлюється армір П-подібної форми. Цей вид армира дає профілю стійкість при сильних поривах вітру та додаткову теплоту.

Опір теплопередачі вікон з профілю Veka Euroline становить 0,65 м2К/Вт.

На металопластикові вікна з профілю Veka Euroline встановлюється якісний ущільнювач сірого кольору. Що додасть вашим вікнам красивого зовнішнього вигляду

Профіль Veka Euroline відмінно підійде для встановлення на балкон, спальню, дитячу кімнату, кухню. Також відмінно підійде для встановлення в приватні будинки.

Вибравши цей профіль для встановлення вікон в Кременчуці, ви можете бути впевнені в його якості та надійності. Оскільки наша компанія встановлює його з 2010 року. У його якості переконалися понад 2000 наших клієнтів.

 

Технічні характеристики профілю Veka Euroline:

Кількість камер - 3

Ширина профілю - 58

Профіль класу - А+

Товщина склопакетів - 24, 32 мм

Заглушка паза штапика -

Метал усередині - армір П-подібний

Опір теплопередачі - 0,65 м2К/Вт

Ущільнювач - коекструдований

Колір ущільнювача - сірий

Можливі кольори профілю - білий

Гарантія - 5 років

Купити вікна Кременчук можна на нашому сайті, або звернувшись до нас за телефоном: 096-344-05-64. Гарантуємо найкращі ціни на вікна з профілю Veka Euroline у ​​Кременчуці!