Кондиціонери Mitsubishi Electric - це відома на весь світ японська корпорація і один з найкращих виробник спліт систем у світі.


Компанія утворилася в 1921 році та розпочала свою діяльність з виготовлення побутових вентиляторів. Згодом компанія стає одним із лідерів у цій сфері та запускає виготовлення та продажу систем кондиціювання.

Корпорація Mitsubishi Electric, випускаючи спліт-системи, може похвалитися високою надійністю свого виробництва і тим, що їх кондиціонери застосовуються за різних кліматичних умов з великим успіхом. Основні переваги, якими характеризуються кондиціонери цієї компанії – це тиха та ефективна робота. Адже що зазвичай людина чекає від кондиціонера? Щоб він охолоджував або обігрівав приміщення, не нагадуючи про свою присутність.

Кондиціонери Mitsubishi Electric в Кременчуці користуються великим попитом завдяки численним перевагам, таким як:

  • наявність тимчасового таймера;
  • при можливому збої живлення або вимкнення електроенергії є функція автоматичного перезапуску;
  • зовнішній блок покритий особливою фарбою, яка захищає від корозійних утворень, а також від вигорянь за постійної дії ультрафіолетових променів;
  • мінімальний рівень шуму кондиціонера - всього 21 децибел, що робить дані моделі ідеальним рішенням для кондиціювання квартири або заміського будинку;
  • привабливий та оптимальний дизайн, завдяки чому цей кондиціонер впишеться у будь-який інтер'єр.
  • ці кондиціонери комплектуються фільтром із багаторівневим очищенням. Це наноплатиновий фільтр, який дозволяє видаляти неприємні запахи, різноманітні алергени, грибок, бруд, пил, шерсть тварин, дрібних комах та інші негативні фактори. Фільтри легко знімаються для миття.

Mitsubishi Electric в Кременчуге, сайт для заказа кондиционеров.


Ще одна особливість – усі інверторні спліт-системи Mitsubishi Electric можна встановлювати на старі трубопроводи без промивання та заміни холодильного контуру.

Якщо Ви хочете привабливого зовнішнього вигляду, великої функціональності, а також тихої роботи кондиціонера, то Вам варто віддати перевагу саме Mitsubishi Electric. А вибираючи кондиціонери Mitsubishi Electric у Кременчуці, Ви можете бути впевненими в їхній довгій службі і що при цьому вони не завдадуть яких-небудь незручностей чи дискомфорту, а нададуть максимум комфорту та задоволення від їх використання.

Для замовлення та консультацій по кондиціонерах Mitsubishi Electric в Кременчуці, звертайтесь до нас за телефоном 096 344 05 64