За останні кілька років металопластикові вікна набули великої популярності, особливо якщо порівнювати їх з дерев'яними вікнами та вікнами з алюмінію. Спочатку розберемо що таке металопластикові вікна?

 

Металопластикові вікна - це теж вікна з ПВХ профілю, істотною відмінністю яких є те, що всередині них вбудований додатковий сталевий металевий каркас. Основним матеріалом у металопластикових вікнах є полівінілхлорид (ПВХ). ПВХ є сполукою вуглецю, водню і хлору і є екологічно чистим продуктом. Відрізняється вологостійкістю та довговічністю. Йому не страшні морози, перепади температур та шкідники. Цей матеріал становить сильну конкуренцію природним матеріалам, наприклад, таким як дерево вже багато років.

ПВХ повністю нешкідливий для здоров'я людини, стійкий до атмосферного впливу і не піддається корозії, також може приймати практично будь-які форми і конфігурації завдяки своїй високій пластичності.

Вікна у Кременчуці на сайті Анмарт | Встановлення, доставка, обслуговування


Металопластикові вікна – це не лише красиво, а й практично. Вікна з ПВХ мають низку переваг у порівнянні з дерев'яними аналогами. А це і більш тривалий термін служби, і зручна фурнітура, і простіший догляд. Такі вікна виглядають сучасніше, вони впишуться в будь-який Ваш інтер'єр без проблем. Вони менше втрачають тепла в порівнянні з дерев'яними вікнами, з ними Ви зможете не переживати про протяги.

Такі властивості досягаються за рахунок герметизації всіх швів та місць з'єднання. Протягом тривалого часу їх не треба фарбувати, на відміну від дерев'яних рам, які треба підфарбовувати кожні 1-3 роки. Також вони не потребують додаткового заклеювання взимку, завдяки чому зовнішній вигляд Ваших вікон завжди буде бездоганним. Вікна з металопластику не гниють, не розбухають від вологості, не висихають у спеку і більш герметичні, ніж вікна з дерева. Всі види атмосферних впливів не впливають на металопластикові вікна, що робить їх довговічними. Таке вікно прослужить не менше 20 років.

Вибір металопластикових вікон у Кременчуці – відповідальне завдання. При їх виборі не втрачайте пильності, бачачи низьку ціну, дешеве пластикове вікно не зможе прослужити Вам довгі роки. Також зверніть увагу на гарантійний термін, який пропонує фірма, це дасть впевненості в тому, що такі вікна прослужать довше. І обов'язково замовляйте металопластикове вікно разом із монтажем. Не намагайтесь встановити його самі! Від правильного монтажу багато залежить і якщо його зробити неправильно, вікно може почати потіти і затікати вода з вулиці. І головне – не бійтеся запитувати, ставте більше запитань, щоб отримати чіткі та вичерпні відповіді.

Консультанти компанії Анмарт готові відповісти на всі питання стосовно металопластикових вікон в Кременчуці. Ми маємо оргомний досвід у продажу та встановленні даних виробів.

Для консультації та прорахунку виробів звертайтесь до нас за телефоном ☎ 096-344-05-64