Компанія Anmart працює у Кременчуці з 2010 року. За цей час ми набралися величезного досвіду у продажу та встановленні великої кількості вікон. Ми не дарма вибрали у партнери саме профіль VEKA. Так як це один із найкращих виробників вікон у світі. Основні його переваги ми розповімо у цій статті.

Купити вікна у Кременчуці. Вікна VEKA у Кременчуці на сайті anmart.com.ua.

  1. Небагато про виробництво VEKA. Компанія VEKA AG працює у Німеччині вже багато років. Вона зарекомендувала себе як один із найкращих виробників у світі. Вона відповідально ставиться до стандартів якості у виробництві віконного профілю. Дотримується всіх термінів поставок. І з повагою ставиться до своїх клієнтів та партнерів. Компанія VEKA AG вирішила збільшити свої продажі та побудувала у 2007 році завод VEKA на території України. Інвестиції у будівництво заводу VEKA становили близько 15 мільйонів євро. Стільки грошей знадобилося для закупівлі висококласного німецького обладнання для виробництва ПВХ-профілю, сучасний автомобільний парк для доставки виробів тощо.
  2. Що відрізняє вікна із профілю VEKA від інших? Вікна з профілю VEKA якісні насамперед завдяки використанню лише висококласної німецької сировини. Цьому вони приділяють особливу увагу та тримають усі процеси під найсуворішим контролем. Виробництво ПВХ профілю контролюється з Німеччини завдяки камерам, які встановлені по всьому заводу. Провідні фахівці технологи з Німеччини контролюють усі процеси, що відбуваються на заводі в Україні.
  3. Складальний завод. Готові палети з профілем відправляються до Харкова на завод GoodWin, який вже безпосередньо займається збиранням вашого вікна. Установка склопакетів, фурнітури, ущільнювачів і т.д. Цей завод знаходиться під суворим контролем заводу VEKA, який також стежить за виконанням всіх процесів зі збирання вікна. Щороку фахівці компанії проходять навчання новим технологіям виробництва та покращують якість продукції, що виготовляється.
  4. Своєчасна доставка. За весь час роботи ці заводи жодного разу не підводили своїх клієнтів та партнерів. Ми співпрацюємо з цими заводами дуже давно. І всі наші клієнти можуть підтвердити стабільність постачання наших вікон у Кременчук. У компанії Anmart ви можете купити вікна у Кременчуці з доставкою не більше 10 днів для стандартних профілів білого кольору!


Комплектація вікон:

  • Вікна, виготовлені з профілю VEKA, ми комплектуємо тільки якісною німецькою фурнітурою WinkHaus. Фурнітура WinkHaus один із найкращих світових брендів з виробництва механізмів для металопластикових вікон. Ви можете укомплектувати свої вікна звичайною або протизламною фурнітурою. Ми встановлюємо на вікна ручки з ключем для підвищення безпеки вашого житла. Також у нас ви можете замовити вікна з мікро провітрюванням, що особливо актуально в холодну пору року.
  • Склопакети, які ми встановлюємо на вікна VEKA в Кременчуці, відповідають усім нормам та стандартам якості України та Європи. Мінімальна товщина скла, яке ставиться на вікна Veka, це 4 мм. Ви можете поставити на вікно 2 скла, 3 скла, енергозберігаючий склопакет, протиударний склопакет, склопакет з газом «аргон». Або ви можете замовити декоративні склопакети зі шпросами та різними архітектурними плівками.

 

Завдяки строгому дотриманню стандартів якості міжнародного рівня, правильній внутрішній та зовнішній політиці вікна з профілю VEKA можна назвати №1 на українському ринку.

Замовивши вікна з профілю VEKA в Кременчуці, ви можете бути впевнені в їх якості та надійності, тому що ми є офіційними партнерами заводу VEKA та GoodWin. У нас ви можете отримати сертифікати якості на свої вікна і бути впевнені, що вони зроблені в заводських умовах.

Купити вікна Кременчук можна на нашому сайті, або звернувшись до нас за телефоном 096-344-05-64. Ми гарантуємо вам стабільні терміни постачання ваших вікон, найкращу цінову пропозицію та офіційну гарантію 5 років!

Купить качественные окна VEKA в Кременчуге на сайте anmart.com.ua.

Купити якісні вікна VEKA у Кременчуці на сайті anmart.com.ua.