Якщо ви вирішили міняти старі дерев'яні вікна на нові металопластикові, ви знаходитесь на потрібному сайті.

Фірма Анмарт працює у Кременчуці з 2010 року та має у своєму активі понад 2000 задоволених клієнтів. Найбільше нас тішить те, що більшість замовників повертаються до нас за повторними покупками, або рекомендують нашу компанію своїм друзям та близьким.

Завдяки чому це відбувається?

До кожного замовлення ми ставимося як до свого власного. Намагаємося порадити своїм клієнтам те, чим користувалися б самі. При підборі металопластикових вікон у Кременчуці та Полтавській області ми ставимо своїм клієнтам питання чого вони чекають від своїх вікон, що для них найважливіше у вікнах тощо.

Це тільки на перший погляд усі металопластикові вікна однакові. Але варто копнути трохи глибше і ви зрозумієте, що є дуже багато нюансів при виборі пластикових вікон.

Насамперед є безліч ПВХ профілів з яких і робляться вікна.

Вони є 3-ох, 4-ох, 5-ти, 6-ти та 7-ми камерні. Камери – це перегородки всередині пластикового профілю. За рахунок цих перегородок – камер, металопластикові вікна і стають теплими, та з гарною шумоізоляцією. Чим цих перегородок більше, тим відповідно теплішим буде ваше майбутнє вікно.

Ще важливим фактором є товщина профілю. Найпоширеніші профілю товщиною 60 мм та 70 мм. Але профілю преміум класу бувають 82 мм, 88 мм та 92 мм.

Найпоширенішими українськими профілями є: STEKO, OPENTECK, WDS – це якісні українські ПВХ профілю, з яких виходять вікна середнього класу.

У вікнах преміум класу використовуються так звані німецькі профілі (у яких використовується німецька сировина та німецька технологія лиття профілю).

Найпоширенішими є німецькі профілю: VEKA, REHAU, KBE, KOMMERLING, ALUPLAST, SALAMANDER.

Також варто звернути особливу увагу при виборі якісних металопластикових вікон на фурнітуру. У фурнітуру входить не тільки ручка, як думає більшість замовників.

Фурнітура це всі механізми, які допомагають стулки вікна відкриватися. Без якості цих елементів, що закривають і відкривають, ваше нове вікно не прослужить довго.

Найпоширеніша українська фурнітура марки AXOR. Це доволі якісна фурнітура від українського бренду.

Але фахівці нашої компанії рекомендують звернути увагу на німецькі бренди фурнітури такі як: MACO, ROTO, SIEGENIA, WINKHAUS.

Дані фурнітури зарекомендували якнайкраще для металопластикових вікон. Вони витримують велику кількість циклів відкривання та закривання стулок на вікнах. І прослужать вам вірою й правдою не 10 років. А при регулярному змащуванні механізмів та регулювання фурнітури набагато довше.

 

Установка вікон у Кременчуці | Пластикові вікна на сайті Анмарт

 

Окна в Кременчуге от фирмы Анмарт. Картинки и фото окон в Кременчуге.
 

Більшість людей бояться встановлювати вікна у зимовий період і це не зовсім правильно. В установці металопластикових вікон узимку є великий плюс. Насамперед ви зможете перевірити якість вікна та його встановлення вже з перших хвилин користування. Якщо вікно поганої якості, або виконано погану установку, через вікно відразу ж буде дмухати холодне повітря. Це легко помітити на місця та попросити монтажників усунути це.

Також якість закладення укосів після установки вікна легко перевірити в зимовий період. Дме через укоси, є щілини, одразу ж можна все виправити.

При встановленні вікон в спекотний період, вам доведеться чекати холодів, щоб випробувати свої вікна, як то кажуть в «бою».
Встановлення одного вікна триває приблизно півтори-дві години. За цей час температура у приміщенні глобально не знизитись. Коли один майстер демонтує ваше старе вікно, інший майстер збирає нове вікно. Тільки старе вікно демонтоване, замість нього ставлять нове, виставляють за рівнем та розклинюють його. Закріплення в отвір триває хвилин 20, після чого вікно по всьому периметру задувається спеціальною зимовою піною.

Так що не варто боятися установки вікон узимку, довірте цю справу фірмі Анмарт, а ми візьмемо всі турботи на себе.

У нас ви можете замовити металопластикові вікна на будь-який бюджет. В наявності є як бюджетні профілі, так і профілю преміум класу.

Шукайте якісні та надійні металопластикові вікна за розумною ціною, дзвоніть 0963440564.