Давайте розберемося, що таке інверторний кондиціонер і краще він чи гірший від звичайного.

Інверторні кондиціонери це ідеальне поєднання енергозбереження та максимального комфорту за будь-яких умов. Чим же він такий унікальний і чому він кращий за звичайний кондиціонер?

Щоб це зрозуміти, необхідно розібратися, як працює компресор у кондиціонері.

Для досягнення кондиціонером заданої температури в приміщенні потрібна велика потужність, яка не потрібна в такій кількості при досягненні бажаної температури. Звичайний кондиціонер може працювати тільки на постійній високій потужності, в якій вже немає необхідності для підтримки заданої температури, через це компресору доводиться постійно вмикатися та вимикатися, а це несе за собою зайві витрати енергії.

Інверторний кондиціонер здатний автоматично змінювати швидкість роботи компресора і забезпечувати високу точність збереження заданої температури. Завдяки цьому робота компресора значно скорочується і досягається висока економія електроспоживання.

За рахунок того, що інверторний компресор, що знаходиться в зовнішньому блоці, має кілька швидкостей, такі кондиціонери більш плавно охолоджують і більш плавно обігрівають приміщення. Повітря до приміщення охолоджується більш комфортно без різких перепадів температур. Це дуже корисна функція, особливо, коли у вас є маленькі діти.

Інверторний кондиціонер відрізняється від звичайного наявністю спеціальної електронної плати, власне інвертора. Що дає?

  1. Завдяки тому, що компресор інверторного кондиціонера може обертатися з різною швидкістю при необхідності, відбувається економія електроенергії. У середньому споживання знижується на 30–50%.
  2. Інверторний кондиціонер може працювати на обігрів навіть узимку, на відміну від звичайних кондиціонерів, які працюють до -7 градусів. Але звичайний кондиціонер запускати при температурі повітря нижче за нуль не рекомендується. Інверторні кондиціонери можуть працювати до -15, а деякі моделі і до -30 градусів взимку на обігрів.
  3. Інверторні кондиціонери набагато тихіші за звичайні. У звичайного кондиціонера рівень звуку 25-26 дБ, у той час як у інверторного в районі 20-22 дБ, а у класу А 19дБ, що дуже тихо і це дає комфортно спати з включеним кондиціонером.

 

Купити інверторний кондиціонер у Кременчуці | 0963440564


Перший інверторний кондиціонер з'явився в Японії в 1981 році і вже сьогодні в Японії не випускаються і не продаються кондиціонери звичайного типу. У Європі та Австралії на сьогоднішній день запроваджено жорсткі норми щодо енергоефективності та енергозбереження, відповідно, там частка інверторних кондиціонерів становить близько 80%.

Передові країни світу обирають інверторні кондиціонери просто тому, що це вигідніше у довгостроковій перспективі. І якщо для вас важливе енергозбереження та економія ваших коштів, а також максимум комфорту та ефективна робота в будь-яку пору року, то має сенс наслідувати їх приклад і вибрати для свого будинку саме інверторну модель кондиціонера.

Так, спочатку вартість інверторного кондиціонера буде дорожчою за звичайний. Але в найближчій перспективі за кілька років інверторний кондиціонер себе окупить за рахунок економії електроенергії. А решта часу буде економити ваші гроші.

Підсумуємо все вищесказане.

Инверторный кондиционер в Кременчуге

Плюси інверторних кондиціонерів:

  • Інверторний кондиціонер працює за принципом "клімат контролю", у нього кілька швидкостей роботи компресора, за рахунок цього він економічніший (відсоток економії в середньому 30-50%)
  • Може працювати взимку на обігрів від -15 до -30 градусів
  • Низький рівень шуму
  • Більший термін служби кондиціонера за рахунок більш плавної роботи компресора
  • Виключено продування холодним повітрям та виключено можливість захворювання від роботи кондиціонера


Кондиціонери Кременчук | Продаж, встановлення, доставка


У нашій компанії ви можете замовити величезну кількість інверторних кондиціонерів таких як: Osaka, TKS, HEC, Haier, Tosot, Gree, Cooper&Hunter, Daikin, Mitsubishi Electric, LG.

За всіма цими кондиціонерами ми є офіційними представниками у Кременчуці. Замовивши дані кондиціонери, у нас ви отримуєте офіційну гарантію від виробника, можливість сервісного обслуговування та чисток кондиціонера, кращу ціну в області та своєчасну якісну установку.

Для більш детальної консультації щодо інверторних кондиціонерів в Кременчуці звертайтесь до нас за телефоном ☎ 0963440564.