Дуже затребуваною нині є така послуга як балкон під ключ. Замовивши таку послугу як балкон під ключ у Кременчуці, у Вас не буде необхідності нічого доробляти та переробляти, Ви отримаєте повністю готовий балкон до використання.

Що мається на увазі під поняттям "балкон під ключ"? Це комплексне виконання замовлень та послуг по склінню, облаштуванню та утепленню балкону:

  • Демонтажні роботи. Демонтується старий паркет, засклення та балкон очищається від усякого мотлоху та готується для нових робіт.
  • Виготовлення "виносу". Винос - це не обов'язкова опція і виконується, якщо Ви хочете збільшити площу свого балкона. Розширення площі виконується шляхом приварювання конструкції із металевих труб або куточків.
  • Зовнішнє обшивання. Зовнішня обшивка балкона забезпечує надійний захист від атмосферних впливів, таких як мороз, вітер та волога. Найчастіше для цих цілей використовується пластикова вагонка, сайдінги та профнастил.
  • Засклення. Засклення балкона проводиться за допомогою металопластикових вікон, які забезпечують теплоізоляцію, шумоізоляцію, герметичність та доступні за вартістю.
  • Утеплення балкону. Тільки скління балкона може бути недостатньо для збереження тепла. По-справжньому теплий балкон вийде, якщо утеплити його фасад, стелю, підлогу та бічні стіни.
  • Внутрішня обшивка. В основному, внутрішнє оздоблення балкону відіграє декоративну роль. Виготовляється пластиковою, дерев'яною вагонкою або гіпсокартоном, який є чудовим варіантом для розширення житлової кімнати. Дерев'яна вагонка є відмінним варіантом для будь-яких балконів побутових або житлових варіантів.
  • Виготовлення шаф та інших балконних меблів. Це не обов'язковий етап, але він користується великою популярністю. В основному, виготовляються зручні вбудовані меблі, які відмінно впишеться в будь-який дизайн балкона.
  • Додаткові роботи, такі як встановлення сушіння для білизни, розведення електроточок та підключення.

Балкон під ключ у Кременчуці | Замовити на Анмарт


Замовивши послугу балкон під ключ у Кременчуці в магазині Анмарт - Ваш балкон приведуть у максимально затишний стан, і Ви отримаєте повністю готовий до використання або проживання балкон. Ми виконаємо весь комплекс робіт від і до самі, і Ви отримаєте повністю готовий до експлуатації балкон, у якому зможете влаштувати особистий кабінет, розширити кухню або кімнату або облаштувати собі зимовий сад.

Для детальної консультації з балконів, телефонуйте за телефоном ☎ 096 344 05 64