Всім відомо, що вікна з ПВХ перевершують звичайні дерев'яні вікна за багатьма критеріями. На сьогоднішній день пластикові вікна у Кременчуці вибирає дедалі більше людей, і не дарма.

Ні для кого не секрет, що пластикові вікна зроблені насправді з металопластику, оскільки сам пластик недостатньо міцний для віконної рами. Тому вікна в наших квартирах із пластику та армованого металу.

Можна виділити кілька основних напрямків, за якими можна оцінити плюси пластикових вікон, це: термін служби, метеостійкість, ізоляція, екологічність, вогнестійкість та ціна.

  • Термін служби. За словами виробників, пластикові вікна прослужать до 50 років. Звичайно, за такий тривалий проміжок часу Ви хоча б один-два рази зробите ремонт та зміните вікна на нові або красивіші. Але якщо цього не станеться, то вікна справді зможуть прослужити такий термін, тільки з періодичним доглядом, оскільки ручка розхитається й інші дрібниці.
  • Реакція на погоду. Зруйнувати пластикове вікно зможе хіба торнадо, яке зруйнує весь будинок, втім, до несподіванок погоди пластикове вікно готове. Сильний дощ, град, сніг чи вітер не завдадуть істотної шкоди.
  • Ізоляція. Правильно встановлені вікна з якісними укосами збережуть ваше домашнє тепло і позбавлять вас зайвих шумів. Звичайно, ізоляція не на вищому рівні і дуже сильні шуми все одно проходитимуть крізь вікна, а в п'ятдесяти-градусний мороз вам доведеться включити додатково обігрівач, але в порівнянні з дерев'яними вікнами, пластикові вікна мають куди більш високу герметичність.
  • Екологічність. Основним складовим матеріалом є полімер, який не завдає шкоди вашому здоров'ю та не виділяє особливих забруднень у процесі виробництва. Також він не вимагає вирубки або виробництва дерева, яке було основною складовою минулого покоління вікон.
  • Вогнестійкість. При пожежі пластикові вікна допоможуть уникнути розповсюдження вогню, тому що вони не тільки не горять, вони самі є вогнестійкими. При виробництві до пластику додається спеціальна речовина, яка робить її досить стійкою перед вогнем, а подвійний склопакет утримає вогонь усередині приміщення і не дасть вогню перейти на сусідні поверхи.
  • Вартість. І найприємнішим плюсом пластикових вікон є його вартість. Вони значно дешевші за сучасні дерев'яні вікна і в одній ціні зі звичайними вікнами з дерева, які не мають жодної з вищезгаданих якостей.

Пластикові вікна у Кременчуці на сайті Анмарт


Якщо ви вирішили купити пластикові вікна в Кременчуці, то Ви зробили правильний вибір і жодної хвилини не роздумуйте!

Наша компанія працює з металопластиковими вікнами у Кременчуці з 2010 року. Наші менеджери відповідально підходять до кожного об'єкту та врахують усі ваші потреби та побажання.

Для замовлення пластикових вікон у Кременчуці дзвоніть до нас за телефоном: 094 344 05 64