Розберемося з того, що таке балконний блок. Балконний блок, або інша назва балконний комплект це вихід на балкон. Він складається з дверей і поруч із нею закріпленого вікна. Є балконні блоки, які складаються з двох дверей, найчастіше зустрічаються в новобудовах.

 

Основні функції балконного блоку:

  • Відділення кімнати від балкона та збереження додаткового тепла у квартирі.
  • Створення додаткової шумоізоляції між вулицею та кімнатою.
  • Комфортне влучення з кімнати на балкон.

 

Що впливає ціну балконного блоку? І на що варто звернути увагу при виборі.


Одним із важливих аспектів у виборі та сильно впливаючим на ціну є профіль.

Профіль це металопластикова рамка, в яку встановлюється стулка і склопакет. На ринку України великий вибір профілів за різними цінами. Профіль не обов'язково має бути найдорожчим. Досить щоб він просто був хорошим, так як його в конструкції всього приблизно 20%. Все інше займає склопакет, сендвіч плита та фурнітура.

З профілів, які рекомендує наша компанія, можемо виділити VEKA, REHAU, KBE, WHS – це так звані «німецькі профілю», які робляться за кордоном, або із зарубіжної сировини, або за закордонною технологією. Це профілю преміум класу, з підвищеною тепло та шумоізоляцією і відповідні європейським нормам.

З українських виробників ми працюємо та рекомендуємо профілю WDS, STEKO, OPENTECK. Це якісні вітчизняні профілю, які гідно конкурують із зарубіжними аналогами.

Другий важливий фактор, що впливає на ціну балконного блоку, це склопакет. Більшість людей не приділяють належної уваги вибору склопакета, і це є великою помилкою. Склопакета в конструкції балконного блоку приблизно 70-80 відсотків. Тобто більшість із конструкції. Склопакет має бути підібраний правильно. Ідеальним варіантом буде двох камерний склопакет (на 3 скла) з товщиною 32-40 мм і двома енергозберігаючими склом (зовні та всередині). Такий склопакет буде теплим і із чудовою шумоізоляцією. Або є гідний альтернативний варіант. Це може бути однокамерний склопакет з товщиною 24-32 мм та одним енергозберігаючим склом. Він так само буде відмінно виконувати тепло функцію, що зберігає, і при цьому нести менше навантаження на фурнітуру. Але у нього буде не така шумоізоляція, як у попереднього пакета. Ставити звичайний однокамерний склопакет без енергозберігаючого скла ми не рекомендуємо.

Для прикладу наведемо коефіцієнт опір теплопередачі виробів з різними склопакетами. Прорахований у програмі заводу GoodWin.

Норма у Полтавській області 0,75 м2К/Вт згідно з ДБН

Звичайний однокамерний склопакет 4-16-4

0,36 м2К/Вт

Однокамерний склопакет 32 мм з одним енергостеком  4-24-4и

0,53 м2К/Вт

Двокамерний склопакет 40 мм з двома енергосклом 4и-14-4-14-4и

1,14 м2К/Вт

Як видно з даної таблиці, нормі відповідає лише останній склопакет. Ну а далі вже справа кожного, який вибір робити для свого блоку.

Наступний фактор, що впливає на ціну балконного блоку, це фурнітура. Фурнітура також є одним з основних елементів блоку. Ми однозначно радимо купувати лише якісну фурнітуру. Так як габарити двері на блоці великі дешева фурнітура швидко вийде з ладу. Ми рекомендуємо встановлювати наступну фурнітуру на б.блок: ROTO, MACO – Німеччина, або український аналог AXOR.

При виборі фурнітури необхідно подбати про те як ви будете закривати двері зовні балкона. Для цього є так звана "ручка курця" або ручка "черепашка" спеціально для балконного блоку. Її потрібно брати тільки металеву, і в жодному разі не пластикову. Так як пластикова не витримує більше року.

Якісний балконний блок повинен мати магнітну або механічну клямку в комплекті. Коли ви вийдете на балкон і потягніть двері за ручку, вони повинні зафіксуватися в рамці і не відкриватися всередину. Особливо це важливо для тих, хто виходить курити на балкон, щоб дим не потрапляв у кімнату.

Це були основні, але не всі моменти під час вибору якісного балконного блоку. Детальну інформацію ви можете отримати зателефонувавши до нас або прийшовши в наш офіс.

Орієнтовні ціни на балконний блок з установкою в Кременчуці.

 

  • Українські виробники: 5000-5500 грн
  • Німецькі виробники: 5500-7000 грн


Для того щоб дізнатися точну ціну на балконний блок в Кременчуці наша компанія пропонує вам детальну консультацію по телефону та безкоштовний виїзд майстра на замір.

Наш кваліфікований замірник підкаже, що буде найкраще служити саме у вашому конкретному випадку. Порадить який балконний блок вибрати і зробить прорахунок у вас вдома. Термін виготовлення балконного блоку з моменту замовлення 14 днів.

Телефон для консультацій: 096-344-05-64

Будемо раді бачити Вас нашими клієнтами.