Вирішили вибрати металопластикові вікна в Кременчуці? Бажаєте, щоб вони максимально відповідали всім Вашим потребам та технічним вимогам, а також вписувалися в загальний інтер'єр приміщення? Тоді дана стаття буде Вам корисною.

Гарне металопластикове вікно – це не лише профіль.

Вікно також складається з:

  • фурнітури
  • склопакетів
  • складання вікна
  • монтажу вікна в отвір
  • обробки внутрішніх та зовнішніх укосів


Пластиковий профіль займає 20% від усієї площі пластикового вікна. Тому для скління приміщень, що не опалюються, достатньо буде встановити трьох камерний профіль товщиною 60 мм.

Для скління балконів, лоджій, квартирних та котеджних вікон, тобто приміщень, які планується опалювати, рекомендується встановлювати мінімум п'яти камерну систему профілю з товщиною 70 мм.

Для засклення котеджів, приватних будинків та квартир, в яких встановлено автономне опалення, найкраще зупинити свій вибір на системах, які мають шість і більше камер профілю з трьома контурами ущільнення. Такі вікна коштують дорожче, зате вони окуплять себе протягом кількох років, після чого суттєво заощаджують Ваш бюджет у майбутньому.

Однокамерний склопакет (тобто два скла) потрібно ставити тільки в неопалюваних приміщеннях.

На території України необхідно вибирати мінімум склопакет, що складається з трьох стекол, який не тільки якісно збереже тепло і дасть чудову шумоізоляцію, але й застрахує Вас від запотівання вікон.

Фурнітура займає 20% вартості вікна. На жаль, багато фірм «одноденки», продаючи вікна від розрекламованого бренду, комплектують їх дешевою неякісною фурнітурою.

Надійна фурнітура це:

  •  якісний та жорсткий метал;
  •  покрита спеціальним антикорозійним шаром лаку;
  •  багатофункціональна;
  •  протизламна;
  •  із гарантією.


Тому якісна фурнітура – ​​це надійна робота вікна на десятки років. Ми рекомендуємо встановлювати фурнітуру відомих світових брендів, які цінують свою репутацію і не будуть економити на якості. Фурнітури: Roto, Maco, Siegenia є загальновизнаними світовими лідерами та роблять якісну фурнітуру, яку ми рекомендуємо встановлювати.

Вікна в Кременчуці з установкою від компанії Анмарт


Наступна, найголовніша складова якісного вікна – це професійний монтаж з використанням спецобладнання та, звичайно, без економії на монтажних матеріалах. Адже навіть найкращі та якісні вікна можна зіпсувати неякісним монтажем. Після неправильного монтажу вікна промерзають, сифонять та перестають відкриватися вже через півроку експлуатації.

Остання складова Вашого вікна – це правильно ізольований утеплений укіс. Якщо обробку укосу провести не за технологією, то на Вас чекає сира стіна, наростання цвілі і, звичайно ж, переробка укосу.

Вибираючи металопластикові вікна у Кременчуці, знайте, що наша компанія працює вже багато років, та проводить весь комплекс робіт якісно та з гарантією.

Для детальної консультації з металопластикових вікон у Кременчуці звертайтесь до нас за телефоном ☎ 096 344 05 64.

Фахівці нашої компанії дадуть відповідь на всі питання, що цікавлять Вас, і допоможуть підібрати варіант який підійде саме Вам.