Бажаєте купити якісне металопластикове вікно у Кременчуці, але не зовсім розумієте, що взагалі таке ПВХ і що впливає на якість вікна?

З цієї статті Ви дізнаєтесь: що таке сучасні пластикові вікна та що таке ПВХ взагалі? А для цього нам потрібно трохи заглибитись в історію.

Предмети, виготовлені з порошку ПВХ, зустрічаються і виготовляються у повсякденному житті: у медицині, літакобудуванні, машинобудуванні, будівництві тощо. Це унікальний твердий пластик, який має чудові характеристики, але так було не завжди.

Початком історії ПВХ ми зобов'язані випадкового відкриття, його зробив француз, який був хіміком та фізиком, у 1835 році. Якось він звернув увагу, що в колбі з вінілхлоридом утворився білий порошок. Вчений провів ряд дослідів із порошком, описавши його властивості та опублікувавши його результати. А в 1912 році німецький вчений Фріц Клатте знову відкрив полівінілхлорид, поєднавши ацетилен із хлороводнем. У цьому розчині випав осад, відбулася полімеризація полівінілхлориду і утворився ПВХ. А в 1913 році Фріц Клатте навіть отримав патент на ПВХ, але прийшла перша світова війна і далі цього патенту справа не пішла.

І лише до 1931 року німецький хімічний концерн BASF налагоджує виробництво полівінілхлориду у промислових масштабах. Вже на той час із нього почали виготовляти широкий спектр товарів. Але ПВХ тих років був надто м'яким, тому непридатним для тих сфер, де він використовується зараз. Втім, це не завадило стати матеріалом для виробництва вікон.

Настав 1952, німецький інженер Хайнц Паше першим запропонував робити вікна з ПВХ. Запатентована ним конструкція серйозно відрізнялася від вікон, які ми бачимо сьогодні. Якщо коротко, то пластик просто служив декором для металевої рами, так як він був досить м'який і не володів тими властивостями, які мають сучасні вікна.

 

А ось перші пластикові вікна з твердого ПВХ з'явилися лише в 1954 році, які випустила Фірма TROCAL, розпочавши тим самим еру сучасних пластикових вікон. З тих пір пластикові вікна почали набирати популярності і поступово позбавлятися недоліків. До хімічного складу профілю постійно вносилися поліпшення.

Для того, щоб зробити вікно більш універсальним і міцним, а також зробити йому красивий колір, додаються спеціальні добавки: стабілізатори, пігменти, модифікатори. Саме ці складові і довіряють якість пластикового вікна.

 

Металопластикові вікна в Кременчуці


За відносно невеликий проміжок часу виробництво пластикових вікон значно вдосконалилося, і сьогодні не важко знайти відповідний варіант металопластикових вікон у Кременчуці.

Для детальної консультації з металопластикових вікон у Кременчуці дзвоніть до нас за телефоном 096 344 05 64

В наявності є величезний вибір профілів ПВХ таких відомих брендів як: VEKA, REHAU, KBE, KÖMMERLING, SALAMANDER, STEKO, WDS, OPENTECK.

Ми гарантуємо своїм клієнтам найкраще співвідношення ціни та якості в Кременчуці. Ми не обіцяємо своїм клієнтам найнижчу ціну, тому що не хочемо економити на якості. Замовивши свої вікна у фірмі АНМАРТ, ви можете розраховувати на дотримання балансу щодо високої якості та розумних грошей. Так як для своїх вікон ми використовуємо якісний ПВХ профіль, німецьку та українську фурнітуру, енергозберігаючі шибки та багато іншого.